ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

FINAL FANTASY TYPE-0 HD DAY 1 EDITION

square enix rpg

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 18872
FINAL FANTASY TYPE-0 HD DAY 1 EDITION
-25%
FINAL FANTASY TYPE-0 HD DAY 1 EDITIONFINAL FANTASY TYPE-0 HD DAY 1 EDITIONFINAL FANTASY TYPE-0 HD DAY 1 EDITIONFINAL FANTASY TYPE-0 HD DAY 1 EDITION
18.99€
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΣ/ΤΟΣ: 25.00€
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Γνωρίστε τον εντυπωσιακό κόσμο του Orience
όπου ένας αιματηρός πόλεμος ετοιμάζεται να ξεσπάσει.

Μπείτε στη μάχη ως Class Zero, μια ομάδα μαθητών από την κορυφαία στρατιωτική ακαδημία της οποίας η χώρα δέχεται εισβολή από τη γειτονική αυτοκρατορία. Στην στυγνή μάχη που ακολουθεί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πλήθος από μαγικές και μαχητικές ικανότητες σε ένα νέο, εντυπωσιακό σύστημα μάχης για να κατατροπώσετε την Αυτοκρατορία και να αποκαλύψετε τα αίτια πίσω από την πολεμική σύρραξη.

Χαρακτηριστικά
Υψηλή ανάλυση. Ο κόσμος της Orience ζωντανεύει με απίστευτη λεπτομέρεια στα συστήματα νέας γενιάς.
Προσαρμόστε τις ομάδες σας. Επιλέξτε μέσα από 14 χαρακτήρες της ομάδας Class Zero, ο καθένας με τα δικά του μοναδικά όπλα, ειδικές ικανότητες και στυλ μάχης.
Έντονες μάχες. Ένα αιματηρό σύστημα μάχης όπου κάθε επίθεση μπορεί να αποβεί μοιραία. Μπείτε σε έναν κόσμο όπου ένα απλό ξόρκι φωτιάς μπορεί να αποτεφρώσει εχθρούς ενώ το φονικό Killsight σημαίνει βέβαιο θάνατο.
Ένα νέο είδος ιστορίας FINAL FANTASY. Βίαιο, γεμάτο συναίσθημα και ένταση. Η ιστορία ακολουθεί νεαρούς ήρωες που πρέπει να λάβουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, και θα κρίνουν το μέλλον ολόκληρων εθνών.
Ειδικό Bonus περιεχόμενο
Final Fantasy® XV Demo
Το Demo, ονομαζόμενο FINAL FANTASY XV -EPISODE DUSCAE-, περιλαμβάνει στοιχεία από την αρχή του πλήρους παιχνιδιού αλλά αλλάζει την ιστορία για να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού.
Το Demo ενεργοποιείται με ένα αντικείμενο digital download token που περιλαμβάνεται με κάθε αντίτυπο του FINAL FANTASY TYPE-0 HD.