ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

TOM CLANCY'S THE DIVISION

ubisoft fps

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 21046
TOM CLANCY'S THE DIVISION
TOM CLANCY'S THE DIVISIONTOM CLANCY'S THE DIVISIONTOM CLANCY'S THE DIVISIONTOM CLANCY'S THE DIVISION
27.90€
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΣ/ΤΟΣ: 30.00€
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ζούμε σε έναν πολύπλοκο κόσμο. Όσο πιο προηγμένη τεχνολογία έχουμε, τόσο πιο ευάλωτοι γινόμαστε. Έχουμε χτίσει έναν χάρτινο πύργο… αν πάει στραβά κάτι μικρό, όλα θα διαλυθούν.
Νέα Υόρκη, σήμερα. Μια πανδημία πρωτόγνωρης κλίμακας προσβάλλει τη πόλη κατά τη διάρκεια του Black Friday. Οι βασικές παροχές σταματάνε η μια μετά την άλλη. Μέσα σε λίγες μέρες, χωρίς τροφή και νερό, η κοινωνία επιστρέφει στο χάος. Είστε μέρος του The Division, μιας αυτόνομης μονάδας από τακτικούς πράκτορες, εκπαιδευμένους να λειτουργούν ανεξάρτητα από το σύστημα.
Η αποστολή σας: προστατέψτε τα απομεινάρια του πολιτισμού και φέρτε πίσω την ελπίδα.

Mutliplayer: The Dark Zone. Μπείτε στην περιοχή Dark Zone, μια κλεισμένη ζώνη στη μέση του Μανχάταν όπου ο στρατός άφησε τα πιο πολύτιμα αντικείμενα κατά την εκκένωση. Είναι η πιο επικίνδυνη περιοχή του παιχνιδιού όπου κυριαρχούν ο φόβος, η προδοσία και η ένταση. Συμμαχήστε με άλλους παίκτες για να αντιμετωπίσετε εχθρούς και να φύγετε με ελικόπτερο μαζί με πολύτιμο εξοπλισμό. Εσείς θα επιλέξετε αν θα συμμαχήσετε με άλλους ή θα τους επιτεθείτε για να τους κλέψετε τον εξοπλισμό.