ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS

ubisoft fps

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ 23633
TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS
-22%
TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDSTOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS
54.90€
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΣ/ΤΟΣ: 70.00€
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ολιβία, μερικά χρόνια από τώρα… Αυτή η πανέμορφη Νοτιοαμερικανική χώρα έχει γίνει ο μεγαλύτερος παραγωγός κοκαΐνης στον κόσμο. Το αδίστακτο καρτέλ Santa Blanca έχει χρησιμοποιήσει την επιρροή του για να μετατρέψει τη χώρα σε κύριο παραγωγό κοκαΐνης με αποτέλεσμα να κυριαρχεί η ανομία, ο φόβος, η αδικία και η βία. Το καρτέλ σχεδιάζει να γίνει η μεγαλύτερη δύναμη του υποκόσμου, αλλά και παγκόσμια απειλή.

Ένας ανοιχτός πόλεμος δεν θα δώσει λύση. Μια χειρουργική, αόρατη και θανάσιμη προσέγγιση του προβλήματος στη βάση του είναι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης. Η ομάδα Ghosts, η ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων, αποστέλλεται πίσω από τις εχθρικές γραμμές για να σπείρει το χάος, να αποσταθεροποιήσει και τελικά να σπάσει τη συμμαχία μεταξύ του Καρτέλ και της διεφθαρμένης κυβέρνησης.

Αντιμέτωπη με έναν πανούργο εχθρό σε ένα τεράστιο, εχθρικό περιβάλλον, η ομάδα Ghosts θα πρέπει να πάρει καθοριστικές αποφάσεις και να λάβει μέρος σε επικίνδυνες μάχες για να ολοκληρώσει την αποστολή της… την πιο δύσκολη και επικίνδυνη αποστολή που έχει αναλάβει μέχρι στιγμής.

Χαρακτηριστικά:
Το Tom Clancy's Chost Recon® Wildlands είναι το πρώτο στρατιωτικό παιχνίδι βολών σε ένα τεράστιο, επικίνδυνο και διαδραστικό ανοιχτό κόσμο που μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή σε κατάσταση co-op τεσσάρων παικτών.

Καλώς ήλθατε στη Βολιβία. Από το διαβόητο Death Road μέχρι τη μεγαλύτερη έκταση αλυκής στο κόσμο, εξερευνήστε τον μεγαλύτερο ανοιχτό κόσμο παιχνιδιού που έχει δημιουργήσει η Ubisoft μέχρι στιγμής. Ανακαλύψτε τεράστιες περιοχές εμπνευσμένες από τη Βολιβία και τη Νότια Αμερική, με εντυπωσιακό περιβάλλον. Εξερευνήστε εκατοντάδες χωριά, αξιοθέατα και θρύλους της περιοχής σε ένα από τα πολλά διαθέσιμα οχήματα, εντός και εκτός δρόμου, από τον αέρα, τη γη και τη θάλασσα. Νιώστε τη κουλτούρα του τόπου καθώς γνωρίζετε ντόπιους που αντιδρούν ανάλογα με τα δικά τους προσωπικά σχέδια και ζήστε τις εναλλαγές του καιρού και του φωτός ανάλογα με την ώρα της ημέρας.